Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. I Alpe D’Huez placerer vi, som udgangspunkt, altid vores grupper på Les Berges i den østlige del af byen, som har en fantastisk placering med ski in/out og kun kort gang til byens centrum. Lejlighederne er 4-6 personers og godt indrettet til unge mennesker. Psst.... Der er vist også noget med en udendørs pool man kan benytte efter behov.
Liftkort
Skiområdet Grand Rousses er uden tvivl en af Europas mest imponerende, med et fantastisk varierende terræn som udfordrer begynder såvel som ekspert. Med Alpe D’Huez som hjertet kan man bevæge sig ud i charmerende afkroge og små landsbyer med hver sin unikke historie. Dette resort er det mest solrige i de franske alper og med 249 km. pister og muligheden for at komme helt op i 3300 meters højde gør Alpe D’Huez til en ener!
Kart
Byliv
Alpe D’Huez byder på en fantastisk afterski og et endnu bedre natteliv. Afterski opleves på restauranten Le Taburle som forvandler deres terrasse til en kæmpe fest hver eftermiddag med DJ’s, rosevin og skistøvledans. Senere på aftenen åbner steder som Lounge 21, Le Graves og Iglo Bar som sikrer festen hver aften. écart ski tours har helt eksklusive aftale på alle stederne og vi erklærer hermed ”fest-garanti”

Alpe D’Huez

Lidt mere end 21 hårnålesving!


Alpe D’Huez er om nogen måske det mest majestætiske sted i de franske alper, måske bedst kendt fra Tour De France og de 21 hårnål sving. Hos écart ski tours kender vi det dog bedst for det fuldstændig fantastiske skiløb, og de 21 festsving. I en 100% sengaranteret højde og med barer og restauranter på hvert et hjørne, har vi her en samlet pakke, perfekt konstrueret til vores gæster. I Alpe D’Huez er det kun fantasien som sætter grænserne, vi kan tage de bedste og mest interessante kunstnere med til afterski eller placere Danmarks mest progressive og upfront DJ’s på natklubberne.

Skiløbet byder på højde, hældning og en masse udfordrende terræn. Der er rig mulighed for at prøve kræfter med nogle af Europas bedste offpister med både træløb eller helt store åbne ”ansigter”. For parkrotterne byder Alpe D’Huez på flere snowparks, som kan tilfredsstille selv den kræsne X-games deltager. Alpe D’Huez har ydermere også en sportshal, hvor du kan få svedt igennem, med en masse bordtennis borde, badeland, hoppeland og kæmpe boldbaner, og hvem ved hvad écart ski tours kunne finde på at lave derinde…

 

812la-folie