Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. I Avoriaz indkvarterer vi oftest vores grupper på Saskia Falaise, som ligger i den øverste del af Avoriaz, i hjertet af Falais bydelen. Der er kort afstand til både indkøb, busparkering og byliv, samt ski in/out. Lejlighederne varierer imellem 4-6 personers. I nogle tilfælde indkvarterer vi også grupper i bydelen Festival som er placeret i midten af Avoriaz.
Saskia Falaise
Liftkort
Avoriaz tilbyder et standard liftkort som giver adgang til ca 70 km pister, en glimrende løsning til nybegynderen. Er du derimod erfaren på ski og søger udfordringer, så anbefaler vi uden tvivl udvidelsen til Portes Des Soleil som giver adgang til mere end 650 km pister. På trods af den relativt lave beliggenhed er snegarantien høj og føler man sig i stødet kan man altid udfordre ”Le Mur” verdens sværeste piste.
Pistekort
Byliv
Synonymt for Avoriaz er The Place, en danskejet bar med en fantastisk stemning hvad end om du kommer direkte med skistøvlerne på, eller om du har skiftet til de mere civiliserede klæder. Dansk personale og DJ sikrer en fest du sent vil glemme. Har dubrug for adspredelse er der et glimrende bowlingcenter hvor du kan udfordre vennerne eller I kan feste til de lyse timer på byens natklub, Le Yak som ligger lige nedenunder The Place!
Byen

Avoriaz

Europas Største!

Avoriaz er med sine 650 kilometer pister et af verdens største sammenhængende skiområder,lokaliseret i de nordlige Alper.

I Avoriaz er det højeste skiområde i “Portes du Soleil”. Her findes brede boulevardpister, betalige ruter i skoven oog en masse røde og sorte nedløb – For de mere kompetente skiløbere findes der også unik offpiste områder og mulighed for at prøve sig af på verdens stejleste og mest ubamhjertige pukkelpist, “Le mur “.

Om du er mere til freestyle kan du finde flotte parker med både rails og kickers som skulle give udfordringer for både snowboardere og skiløbere. Uanset nivau er det enorma området perfekt til

lange dagsture. Der findes en direkte vej mellem områdederne Châtel, Les Gets, Morzine samt mulighed for turer till Schweiz, hvilket skaber de bedste forudsætninger for en varieret og begivenhedsrig skiferie.
Efter afterski liver byen op på de perfekte barer som ligger samlet midt i byen. Her kan du både få live musik, DJ, pool, cocktails eller bare rolig lounge stemning. Der er selvfølgelig også et diskotek som kan underholde dig ud på de sene nattetimer

Udover nattelivet tilbyder Avoriaz alle de fornødne aktiviteter til at gøre din ferie til noget helt specielt. I byen finder du både biograf, bowlinghal, skøjtebane og vandland. Kort sagt er dette en by som kan klare alt og du vil fortryde hvis du ikke besøger dette sted.

avoriaz-ski-slope_2403069a-large