Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. I Les Deux Alpes benytter vi forskellige indkvarteringer afhængigt af gruppens behov. Aguille Lodge er beliggende direkte ud til pisten med egen bar, La Vie, denne er perfekt til gruppen som ønsker en intim tur. La Muzelle, Andromede og Flocon D’ors er for dem som ønsker maksimal udbytte af L2A’s byliv og ånder for den pulserende vibe. Lejlighederne varierer imellem 3-8 personers størrelse og er perfekt til gruppemarkedet. Bonusinfo er at man fra Flocon D’ors har en af alpernes mest betagende udsigter.
Liftkort
Les Deux Alpes er en gletcher destination hvor man bliver taget meget højt op i landskabet, til kæmpe, fantastisk brede pister med gode muligheder for offpiste. Les Deux Alpes er ganske kendt for den store park, som er træningsbase for mange professionelle freestylere. En unik detalje ved dette resort er at de har vendt piste-balancen om, så de sværeste pister ligger i bunden af skiområdet og de lettere ligger i toppen. Dette gør at nybegyndere uden problemer kan nyde højdemeterne uden at skulle frygte ikke at kunne komme ned.
Pistekort
Byliv
Les Deux Alpes er rig på afterski og barer. Vi nævner i flæng, Umbrella Bar, Pano Bar, Smithys, Secret Bar, Bressilien, La Grotte Du Yeti og L’Avalanche. Alle disse steder byder på hver deres unikke fest og kan altid sætte gang i en god aften. Alle barerne er centraliseret i en lille radius så man kan nyde godt af det hele. Især pubcrawls går vildt for sig, man starter f.eks. på secret bar til den første øl, og ender halv nøgen i jacuzzien på Yetien med en flaske champagne i hånden.

Les Deux Alpes


Les Deux alpes er en skidestination som har åben året rundt hvor man finder fantastisk skiløb vinter såvel som sommer. Byen er livlig og pisterne er mangfoldige, og med over 230 km pister er det muligt at opleve noget nyt hver dag. Ikke nok med mange pistekilometer så byder L2A også på en af europas bedste parker, samt en fulstændig unik offpiste med stejle sider og smukke træløb. Med et område som “Le Grave” tilbyder Les Deux Alpes på et offpiste område hvor man kan køre flere kilometer uden at se en piste eller markør og alligevel ende ned i byen.

Snowparken er åben året rundt og fungerer som træningslejr for mange proffesionelle freestyle skiere, her kan du finde en “superpipe”, men også mindre hop og obstacles for dig som stadig vil lære.

Foruden det fantastiske skiløb har Les Deux Alpes også et imponerende festliv. Startende om eftermiddagen hvor Pano Bar tager dig til en anden verden.

Lokaliseret højt oppe på bjerget finder du her en afterski bar med plads til over 1000 mennesker som danser på bordene og bader i champagne. Senere på aften findes der et utal af barer og diskoteker i byen som byder op til fest, omend du ønsker en engelsk pub eller et fransk diskotek så skal du nok blive tilfredstillet her.

Les Deux Alpes er et rejsemål som er lige travl sommer såvel som vinter. Resultatet er; både barer og restauranter i høj kvalitet i alle prisklasser, ligegyldigt om du ønsker hotdogs, eller champagne og hummer så er det i L2A. Skum-party, Avalanche Bar, Smithy s, Jukebox … Dette er bare noget af det store udvalg der findes af barer i byen.

Der er selvfølgelig også glimerende indkøbsmuligheder i så fald du ønsker at lave dit eget måltid i lejlighederne. Der findes skøjtabane, svømmehal og alle mulige andre aktiviteter som får dig til at føle dig underholdt ligemeget hvad du skulle ønske.

Les-Deux-alpe