Louise Devantier
Operations & Guides
Louise Devantier startede i sommer 2017 på kontoret hos écart ski tours. I virkeligheden startede hun dog meget før, da hun igennem flere år har været sæsonguide, og med rollen som destinationschef i Val Thorens beviste hun sin unikke værdi. Louise er ansvarlig for guider og operationer. Når sæsonen er igang er hun udstationeret i Frankrig for at kvalitetssikre alle dele af vores produkt. Ønsker du at blive guide eller har du generelle spørgsmål til écarts eksekvering så skriv til Louise
Man kan fange Louise på
louise@ecart.dk
Tobias Rose Jørgensen
Sales & Events

Tobias Rose Jørgensen er salgsansvarlig for écart ski tours gymnasie afdeling. Tobias er tidligere guide hos ecart og udmærkede sig herigennem, og er den oplagte salgsrepræsentant da han har en dyb indsigt i hvordan en skitur for unge mennesker skal afvikles. Går du i gymnasiet og har du en lille repræsentant i maven, så kontakt ham endelig og få en snak om turen på netop dit gymnasium. Tobias vil fungere som sparringspartner igennem hele forløbet, og er altid til rådighed, hvis spørgsmål skulle opstå. Tobias’ erfaring tæller 5 år som vinterguide, 2 år som sommerguide, samt at han har taget del i uddannelse af guider.

Man kan fange Tobias på
tobias@ecart.dk
Jonas Friismose
Brand Manager
Jonas Friismose har været tilknyttet écart ski tours igennem mange år, og blev i foråret 2017 Brand Manager. Tidligere har han været ansvalig for guides & operations. Jonas har en unik indsigt i forretningen og hele backoffice delen. Til dagligt har han ansvaret for kontoret som helhed og de mange samarbejdspartnere écart ski tours har. Der er fladt hiraki og derfor er ingen spørgsmål for små, eller ligegyldige, så send endelig en mail.
Man kan fange Jonas på
jonas@ecart.dk

4 GODE GRUNDE TIL AT REJSE MED OS

  • Experter i Grupperejser
  • Skræddersyet skiture
  • Største udvalg af destinationer
  • Ungt dynamisk team