Rasmus Lythcke
Brand Manager

Rasmus Lythcke startede som repræsentant hos écart i gymnasiet og er blevet hængende siden. Han har langsomt men sikkert arbejdet sig op igennem hirakiet og sidder nu som brand manager med ansvaret for alle vidergående udannelser. En opgave som han har taget til sig med stor seriøsitet og gåpåmod. Ingen opgave er for nem eller for svær, derfor er hans produkt altid helt i top. Med mere end 8 års erfaring er Rasmus en af de mest erfarne personer i branchen.

Man kan fange Rasmus på
rasmus@ecart.dk
Tobias Rose Jørgensen
Sales & Events

Tobias Rose Jørgensen er salgsansvarlig for écart ski tours gymnasie afdeling. Tobias er tidligere guide hos ecart og udmærkede sig herigennem, og er den oplagte salgsrepræsentant da han har en dyb indsigt i hvordan en skitur for unge mennesker skal afvikles. Går du i gymnasiet og har du en lille repræsentant i maven, så kontakt ham endelig og få en snak om turen på netop dit gymnasium. Tobias vil fungere som sparringspartner igennem hele forløbet, og er altid til rådighed, hvis spørgsmål skulle opstå. Tobias’ erfaring tæller 5 år som vinterguide, 2 år som sommerguide, samt at han har taget del i uddannelse af guider.

Man kan fange Tobias på
tobias@ecart.dk
Jonas Friismose
Operations & Guides

Jonas Friismose er det nyeste skud på écart stammen, og så alligevel ikke. Jonas Har i mange år fungeret som repræsentant på CBS, og ved om nogen hvad en skitur skal indholde. Udover dette har han både boet i Schweiz og Canada så han kender til livet i bjergene. Med ansvaret for guider og operationer kan man altid få sig en snak om at arbejde for écart med Jonas. Ydermere sidder han med ansvaret for bookinger og kunstnere, hvorfor det er ham du skal kontakte, hvis du har et ønske eller forslag til, hvad der skal ske i alperne.

Man kan fange Jonas på
jonas@ecart.dk

4 GODE GRUNDE TIL AT REJSE MED OS

  • Experter i Grupperejser
  • Skræddersyet skiture
  • Største udvalg af destinationer
  • Ungt dynamisk team