VI er ikke blot her for at sælge dig en rejse og lade dig i stikken herefter. Vi er godt klar over at, hvis vi skal blive din faste rejselevarandør så kræver det en stor indsats fra vores side, hvor vi konstant vil være behjælpelige med hvad end du skulle ønske.
Her er nogle af de ting som du altid vil kunne forvente når du rejser med écart ski tours.

Hvor finder jeg mit tilmeldingslink?

Alle ture har deres eget unikke tilmeldingslink, som findes på facebookgruppen, der er tilknyttet netop din skole eller kollegie. Kan du imod alle forventninger ikke finde dette link er du mere end velkommen til at sende os en mail, og så vil vi hellere end gerne sende dig i den rigtige retning!

PLANLÆG DEN PERFEKTE REJSE

Du kan have en klar ide, om hvad du ønsker af din skitur eller måske du skal guides igennem dit valg. Ligemeget hvad så hjælper vi dig igennem med hvad end du ønsker, så alting går problemfrit fra du sætter dig ind i bussen imod sneen til du er hjemme i din egen seng igen. Vi vil meget gerne høre dine ønsker og tanker så vi i fælleskab kan skabe de perfekte rammer for en god skitur

 

PROBLEMFRI BOOKING!

Vi har udviklet et nemt og effektivt bookingsystem som gør at du som arrangør er i kontrol fra start til slut. Du vil kunne have direkte adgang til at kunne se hvem der har bestilt, fordele folk i værelser, placere gæsterne i de korrekte busser og ikke mindst holde styr på hvor mange af din unikke skitrøje der er blevet solgt! Der er altid mulighed for at mødes med vores team og gennemgå disse systemer så du ikke vil behøve os gennem hele tilmeldingsprocessen.

 

PROMOTION

Vi hjælper gerne med at promovere din tur. Vi har stor erfaring med markedsføringen af skiture og deler gerne ud af vores erfaring. Vi hjælper selvsagt med plakater, flyers og facebook events, og skulle du have andre ideer er vi altid åbne for foreslag.

 

UNDER REJSEN

Du vil selvfølgelig opleve écart service under selve skituren da der altid vil være guider tilknyttet din tur som kan besvare dine spørgsmål eller hjælpe hvis problemet skulle opstå. Så foruden dine egne repræsentanter så findes der et helt hold som passer på jer i kulissen. écart har yderligere en række søskendebrands som gerne hjælper til på destination, Skikot, Odysee, Husk og Sunweb er alle med os og står gerne behjælpelig med gode råd

 

EFTER REJSEN?

Når du så er kommet hjem er rejsen dog ikke helt afsluttet endnu. Folk kan have glemt ting og sager i bussen, eller have spørgsmål til den generelle tur. Her er vi stadig behjælpelige og fra kontorets side sidder vi klar til at besvare alle spørgsmål som skulle opstå. Vores mål er at alle rejsende er velinformeret og har haft en god tur. Først herefter vil vi kalde rejsen en écart success.

Rejsegarantifonden

For os hos écart ski tours er det vigtigt at vores gæster kan føle sig trygge. Vi er derfor selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden

Rejsegarantifonden: 2231