Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. Les Mélèzes er stedet vor man skal bo i Risoul, lokaliseret direkte ovenpå byens barer og direkte ud til pisten er dette den mest centrale placering man kunne ønske sig. Lejlighederne er 3,4 og 6 personers til at dække de basale behov, og gider man ikke at lave mad kan man bestille halvpension på restauranten Le Cherine som ligger i stuen, hvor især deres Pizza Daviole er helt outstanding.
Les Mélèzes
Liftkort
Risoul er en del af skiområde La ForêtBlanche som tager dig helt op til 1850 meters højde og er delt i to dale. 180 km. pister er mere end rigeligt til en uges skiferie med fest og ballade, skiløbet byder både på skovløb og store boulevarder. Nå eftermiddagen bliver sen mødes man foran La Grotte Du Yeti og tager festhatten på, som er svær at få af igen.
Pistekort
Byliv
Lokaliseret i en gammel p-kælder finder man en helt rå bar, med en centraliseret bar og garanti for fuld fart på festen hver aften. La Grotte Du Yeti, er ikke kun alpernes største barkæde, men også en garanti for en helt igennem gennemført fest med ild i baren og flügellåg på næsen. Til afterski mødes man på den solrige terrasse med rosevin, koncerter og loungefeeling.
Byliv

Risoul


Hver vinter strømmer utallige studerende til skidestinationen Risoul. Denne franske perle byder på fantastisk skiløb, og knaldgod afterski!

Efter dagens sidste nedtur fra bjerget samles ungfolket alle på terrassen ved Yeti bar for at nyde en velfortjent øl. Terrassen har den helt rigtige placering, så man nemt kan nyde det sidste af solen inden den går ned bag de smukke tinder.

Der findes supermarkeder samtlige steder i byen, men er du mest til at spise ude, findes der et hav af lækre resturanter, som byder på både delikate lokale retter eller gode pizzaer eller burgere. Kan du klemme en øl eller to mere ned efter afterski og aftensmad, er der masser af barer du kan udforske.

Til de friske natteravne er der også natklub hvor det er muligt at feste til den lyse morgen.

Skisportsområdet La Forêt Blanche består af destinationerne Vars og Risoul.

Den sydlige placering gør, at du har masser af sol, men det er også meget sne sikker, fordi de fleste pister er på de nordlige skråninger.

Det store skiområde byder på masser af udfordringer for både de barske typer som elsker fart og spænding, men også for helt nybegyndere som føler sig bedst hjemme på de blå pister. For snowboardere er Surfland Fun Park et must.

Her finder du den første super halfpipe i de sydlige Alper! Halfpipen er 150 meter lang og 15 meter bred. Derudover findes alt andet hvad en funpark kræver. Masser af muligheder for at blive udfordret ligegyldig niveau.

Afterski:

Afterski i Risoul er toppen! Det er ikke for ingenting denne sydfranske landsby er populær blandt de studerende. La Grotte du Yeti, også kendt som Yeti Bar har eksisteret i over 20 år og er blevet et varemærke for skiområdet. På Yeti Bar er det muligt at afholde alverdens arrangementer som beerpong, bbq, udendørs koncerter etc.

Risoul skal prøves!

risoul