Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. I Saint Sorlin D’Arves har man fordelen af altid at være indkvarteret i Chalet, dvs. en smule mere rummelige lejligheder med glimrende indretning. Størrelserne varierer imellem 3-10 personers så alles behov kan blive dækket
Fermes de St Sorlin
Liftkort
Saint Sorlin D’Arves er en del af det ”overraskende” store ski område Les Sybelles der byder på mere end 300 piste kilometer og rammer 5 forskellige landsbyer. I dette skikollektiv er Saint Sorlin festhovedstaden og også den mest charmerende. Dog kan man med fordele tage en frokost i nogle af de andre byer, især La Toussuire er yderst charmerende og også en by Tour de France har besøgt en del gange.
Pistekort
Byliv
Natteliv i Saint Sorlin D’Arves = La Grotte Du Yeti, hvor écart ski tours med garanti har de bedste aftaler, om end det skal være en kæmpe beerpong turnering, koncert med kunstner eller udendørs rave så kan det lade sig gøre. Priserne er skruet i bund og festen i max, vi er altid helt ekstatiske når vi tager til Saint Sorlin D’Arves.
Byen

St Sorlin D’Arves


St. Sorlin d’Arves ligger i starten af Col de la Croix de Fer, og er en lille traditionel fransk bjerglandsby med en hyggelig atmosfære.

Ønsker du noget andet end de typiske skiferie-rejsemål? Så kan et ophold i St. Sorlin d’Arves varmt anbefales. St. Sorlin d’Arves ligger i starten af Col de la Croix de Fer, og er en lille traditionel fransk bjerglandsby med en hyggelig atmosfære. Den har dog været under udbygning i de senere år, og fået nye lifter, lejlighedskomplekser samt en del nye restaurationer og beværtninger. Denne udbygning har også gjort,at destinationen bliver mere populært blandt turister, der får øjnene op for landsbyens muligheder.

St. Sorlin d’Arves er beliggende i en højde af 1600 meter og byder på 330 kilometer pister med ganske varieret skiløb, så både nybegyndere og øvede skiløbere har mulighed for masser af udfordringer på pisterne. Har du lyst til at prøve andre skiaktiviteter, kan du leje en snescooter eller opleve parasailing, men byen byder også på indkøbsmuligheder, og naturligvis et udvalg af hyggelige restauranter og barer samt et diskotek.

Dit 7-dages liftkort Les Sybelles er inkluderet i prisen, og med dette kan du også stå på ski i hele terrænet, hvilket bringer dig rundt til forskellige byer, såsom Le Corbier, Saint Jean d’arves og La Touissure

default-saint-sorlin-d-arves-7fa4a-1