Indkvartering
Vi bestræber os altid på at lave samlet indkvartering for alle grupper. Vi benytter os hovedsageligt af Les Olympiades som er beliggende på snetorvet med kort afstand til både pister og natteliv. Vi indkvarterer også grupper på Temple Du Soleil som er beliggende i den nedre bydel. Denne indkvartering byder på ski in/out, restaurant i bygningen, samt indkøbscenter i kælderen. Lejlighederne varierer i størrelse og kan huse imellem 2-12 personer. Disse indkvarteringer er perfekt til grupper.
Se Olympiades her
Liftkort
Val Thorens er en del af det franske skiområde "Les 3 Vallées" som dækker 600km pister. Val Thorens området er 140km pister og dækker over Val Thorens og Orelle dalen. I Val Thorens kan du komme højt som lavt. Nyd de golde topper med deres imponerende udsigt, eller køre mellemtræerne i de lavere højdemeter. Val Thorens er uden tvivl en af de bedste og mest imponerende skiområder i verden og kan varmt anbefales alle, ligegyldigt niveau. For skielskeren er dette et must eller en sikker genganger.
Se pistekort her
Byliv
Val Thorens byder på alpernes vildeste byliv, hvad end du søger en stemningsfyld afterski, eller en vild aften med kammeraterne ud på de sene timer. Med velkendte steder såsom SneSko, den legendariske danske afterski bar, Malaysia, alpernes største diskotek, eller Rhum Box, en helt autentisk rombar, er der noget for enhver i Val T. Pssst… Der findes også en Folie Douce på bjerget som vist nok også holder nogle små fester af og til. écart ski tours elsker kort sagt Val Thorens og vi glæder os til at skabe endnu flere minder.
Se bykort her

 


Val Thorens


Med sine 2300 meter over havet, er Val Thorens den højeste skidestination i Europa og har en af de største skiområder i verden. Den høje beliggenhed gør Val Thorens til en af Alpernes mest snesikre områder og er din garanti for en skirejse uden kompromis for en uges fantastisk skiløb.

Val Thorens ligger i Belle Ville Valley “De 3 dale” området, som med sine 600 kilometer strækker sig fra bakkerne i “Courchevel” dalen hela vejen til “4 dal “, som for få år siden var tilføjet med en ny kabine. Fra “Sommet des 3 Vallées” i en højde af 3230 meter over havet hele vejen til “Bride les Bains” i 600 m har “Les Trois Vallées” et ubeskriveligt omfattende område hvor der altid findes mulighed for at opdage nye, ukendte bakker.

Nybegynder eller rutineret? – “Les Trois Vallées” har noget for alle. Uanset om det er de fornøjelige solrige nedkørsler i Meribel’s skove eller offpist turer fra” Cime de Caron “i 3200 m højde, så kan det findes her. Écart tilbyder, i samarbejde med den franske skiskole, guidede turer i terrænet med kompetente og erfarne offpist guider. Her får du chancen for at opleve skiløb på et helt andet niveau – skiløb uden restriktioner.

Byen Val Thorens er bygget på det franske begreb “Ski au pied” hvilket omtrent betyder “skiløb til og fra døren”, og hvilket er meget karakteristisk for Val Thorens by som er bygget med målsætningen om at gå direkte til pisten hurtigt og nemt . Ligemeget hvor i byen du befinder dig, er det muligt at hoppe på skien og glide direkte ind i et af verdens bedste skiområder.

girls-with-ecart-banner