Louise Devantier
Operations & Guides
Louise Devantier startede i sommer 2017 på kontoret hos écart ski tours. I virkeligheden startede hun dog meget før, da hun igennem flere år har været sæsonguide, og med rollen som destinationschef i Val Thorens beviste hun sin unikke værdi. Louise er ansvarlig for guider og operationer. Når sæsonen er igang er hun udstationeret i Frankrig for at kvalitetssikre alle dele af vores produkt. Som en indskudt bemærkning  skal det nævnes at Louise er fantastisk til at bage og træner op til et halvmaraton Ønsker du at blive guide eller har du generelle spørgsmål til écarts eksekvering så skriv til Louise
Man kan fange Louise på
louise@ecart.dk
Tobias Rose Jørgensen
Sales & Events

Tobias Rose Jørgensen er salgsansvarlig for écart ski tours gymnasie afdeling. Tobias er tidligere guide hos écart og udmærkede sig herigennem, og er den oplagte salgsrepræsentant da han har en dyb indsigt i,hvordan en skitur for unge mennesker skal afvikles. Tobias er kaptajn på sit fodboldhold og har madklub med sine gymnasievenner en gang om ugen, som sjældent handler om maden. Går du i gymnasiet og har du en lille repræsentant i maven, så kontakt ham endelig og få en snak om turen på netop dit gymnasium. Tobias vil fungere som sparringspartner igennem hele forløbet, og er altid til rådighed, hvis spørgsmål skulle opstå. Tobias’ erfaring tæller 5 år som vinterguide, 2 år som sommerguide, samt at han har taget del i uddannelse af guider.

Man kan fange Tobias på
tobias@ecart.dk
Jonas Friismose
Brand Manager
Jonas Friismose har været tilknyttet écart ski tours igennem mange år, først som repræsentant og senere hen med ansvaret for guider og operationer.  Jonas har en unik indsigt i markedet for ungdomsrejser og hele Sunwebs backoffice del.Jonas har flere sæsoner på ski og har en stor kærlighed for backcountry. Til dagligt har han ansvaret for kontoret som helhed og de mange samarbejdspartnere écart ski tours har. Der er fladt hiraki og derfor er ingen spørgsmål for små, eller ligegyldige, så send endelig en mail.
Man kan fange Jonas på
jonas@ecart.dk

4 GODE GRUNDE TIL AT REJSE MED OS

  • Eksperter i grupperejser
  • Skræddersyede skiture
  • Stort udvalg af destinationer
  • Ungt dynamisk team