BBQ & Picnic

Vi elsker den klassiske picnic i sneen og afholder den altid hvis vind, vejr og de lokale tillader dette. Vi holder også meget af klassiske BBQ, hvor man nyder eftermiddagssolen med en burger, pølser, drikkevarer osv. BBQ og Picnics bliver aftalt inden turens start og kan både være inkluderet i prisen eller tilvælges via tilmeldingslinket. Da denne type events foregår udendørs, har naturen selvsagt noget at skulle have sagt. Derfor kan det forekomme at tidspunktet eller datoen for disse rykkes på selve ugen.

Koncerter og DJ’s

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for netop din fest, hvilket oftest hjælpes på vej af den helt rigtige kunstner eller DJ. Vores vision er, at booke de kunstnere som er hotte lige nu, men også samtidig støtte den spirende, danske upcoming scene og få nye artister ud og præsentere deres materiale. Vi lytter selvfølgelig altid til vores gæsters ønsker, og synes du selv, at have et super godt forslag, eller spiller du selv musik, er du mere end velkommen til at kontakte os. VI har tidligere abejdet med kunstnere såsom: Morten Breum, Rune RK, Emil Stabil, Vild $mith, Faustix, Fabian Mazur, Vato Gonzales, Flexican, Nicky Romero og Ude af Kontrol.

Beerpong

Beerpong konkurrencen er en nyklassiker som écart ski tours i den grad har taget til sig. På næsten alle vores ture planlæger vi beerpong konkurrencer, hvor man betaler et beløb ved turneringsstart eller har pre-købt dette hjemmefra og kan nyde godt af den gratis øl. Dette er den perfekte måde, at udfordre venner og fjender og få afgjort hvem den egentlige champ er. Vi har selv designet vores borde og de står klar til alle afterski på alle destinationer.

Afterski

Ingen skiferie uden afterski. Ligemeget om du er i Val Thorens, Risoul, Avoriaz, Alpe D’huez, Les Deux Alpes eller St. Sorlin D’arves, er der mulighed for at få slukket tørsten i drikkevarer og feste allerede tidligt på eftermiddagen. Alle destinationer har en, eller flere barer, hvor man altid kan finde goodtimes. Vi sørger for at man kan spille beerpong, eller komme i kontakt med guiderne, men selv på egen hånd er det næsten umuligt ikke at skabe en fest på disse, ofte solrige eftermiddage, som tit strækker sig langt ud på natten.